Pensiune

Aflata intr-un loc de vis, in localitatea Sibiel, in apropiere de Sibiu, chiar la poalele Muntilor Cindrel, Pensiunea Muntean va sta la dispozitie cu servicii de inalta calitate, traditii populare autentice si ospitalitate pe masura, toate intr-o locatie pregatita sa satisfaca si cele mai profunde cerinte.

Daca doriti sa petreceti un sfarsit de saptamana, sarbatorile de iarna sau pe cele pascale nu ezitati sa vizitati Pensiunea Muntean pentru a trai clipe de vis. Construita in spiritul arhitecturii satului ardelenesc, odata cazati aici veti descoperi o intreaga gospodarie ce poseda 8 camere duble pentru cazare, dotate cu mobilier de buna calitate, construite intr-un stil rustic autentic, grup sanitar pentru fiecare camera si articole de toaleta gratuite, incalzire centrala si posibilitatea de a va relaxa in fata unui televizor. De asemenea oaspetii au la dispozitie o zona in care se pot intalni pentru a comunica, dotata cu mobilier si televizor.

Sala de mese este prevazuta pentru a oferi servicii conform standardelor, iar meniul cuprinde retete surprinzatoare cat si preparate mostenite de la stramosi. In cadrul acesteia aveti posibilitatea de a servi zilnic micul dejun, iar daca doriti pregatirea anumitor alimente aveti la dispozitie o bucatarie comuna complet utilata precum si zona aferenta pentru servit masa.

Alte dotari presupun:

loc pentru gratar,

parcare gratuita,

spatiu de joaca pentru copii,

semnal pentru toate retelele de telefonie mobila,

acces internet nelimitat,

posibilitate pescuit la lacurile din zona;

Tot in cadrul Pensiunii Muntean aveti posibilitatea de a organiza mese festive pentru a sarbatori diferite evenimente importante din viata. La cerere se poate organiza un program artistic traditional cu muzica si dans popular, drumetii cu caruta sau sania in functie de anotimp, pentru a putea observa frumusetile oferite de imprejurimi.

Tarifele practicate de Pensiunea Muntean sunt de:

– incepand de la 90 lei pentru o camera

Preturile nu sunt valabile in perioada sarbatorilor de iarna si sarbatorilor pascale.